kop

Topkwaliteit trap monteren

Een trap moet bestendig zijn tegen jarenlang intensief gebruik. Laat daarom de experts van X-Stairs uw trap monteren. Wij hebben ons volledig toegelegd op het renoveren van trappen. Hierdoor kunnen wij snel en effectief werken.

Wanneer we een trap monteren, gebruiken wij alleen materialen van de hoogste kwaliteit. X-Stairs geeft tien jaar garantie op de kwaliteit en de montage van uw trap.

Trap monteren: de voorbereiding

X-Stairs heeft geen showroom, maar wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies over uw trap. Wij geven tips over de decors die het beste bij uw interieur passen. Daarnaast kunnen wij uw trap meteen opmeten en een prijsopgaaf maken. Gaat u akkoord, dan prikken we direct een datum om uw trap te monteren.

Snel, effectief en netjes

Afhankelijk van uw wensen doen wij er twee a drie dagen over om uw trap te monteren. Wanneer wij uw trap monteren, proberen we u zo min mogelijk in de weg te zitten. Zagen en schuren doen we in de buitenlucht of in onze bus. Na afloop laten wij uw huis zo netjes mogelijk achter.

Bel ons 06-52013944) of vul het contactformulier op onze website in om een afspraak te maken. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.