kop

Vakkundige trappen renovatie

X-Stairs is gespecialiseerd in trappen renovatie. Nagenoeg elke trap kunnen we voor u renoveren of repareren. U kunt bij ons kiezen uit verschillende decors, zodat u altijd een trap hebt die naadloos aansluit op uw interieur. Trappen renovatie zorgt er niet alleen voor dat de trap er perfect uitziet, ook het gepiep en gekraak van een houten trap is verleden tijd.

X-Stairs trap reparatie

Laat X-Stairs uw trap reparatie uitvoeren. U kunt kiezen uit twee soorten treden: de X-Classic en de X-Clusive. De X-Clusive heeft een stijlvolle lange voorkant. Beide treden gaan dankzij de HDF-kern en de CPL-toplaag jarenlang mee. Wij bevestigen de treden met behulp van PU bruislijm. Dit zorgt voor egalisatie en geluidsdemping.

Maak een afspraak

X-Stairs komt graag bij u langs om u te adviseren. Bekijk alvast de mogelijkheden op onze website. Wanneer wij langskomen, kunnen wij uw trap direct inmeten en een datum prikken voor de trap reparatie of renovatie. Wenst u extra informatie of heeft u vragen over trappen renovatie of traprenovatie prijzen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.