kop

Uw trap vernieuwen

Uw trap vernieuwen doet u samen met X-Stairs. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee over de mogelijkheden. Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Na het opmeten van uw trap, kunnen wij meteen een offerte voor u opmaken. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het opknappen en vernieuwen van trappen.

Laat onze vakmensen uw trap opknappen

X-Stairs gebruikt voor het opknappen van een trap alleen materialen van de hoogste kwaliteit. De treden, stootborden en (eventuele) zijwangen voldoen allemaal aan het ISO keurmerk. Wij geven tien jaar garantie op de kwaliteit en de montage van de trap. Tijdens de werkzaamheden proberen wij zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Zagen en schuren doen wij buiten of in onze bus.

Stijlvolle traptreden

U wilt dat wij uw trap opknappen? Dan kunt kiezen uit twee soorten traptreden: de X-Classic en de X-Clusive. De voorkant van de X-Clusive traptreden is wat langer en hoger. Beide treden hebben een HDF-kern en een CPL-toplaag. Onze vakmensen bevestigen de treden met behulp van PU bruislijm, wat zorgt voor egalisatie en geluidsdemping.

Wanneer u vragen heeft over traprenovatie of trap reparatie, of een afspraak wilt maken, kunt u het contactformulier op onze website invullen. Bellen kan natuurlijk ook: 06-52013944.