kop

Traprenovatie: hout

Is uw houten trap compleet versleten? Neem dan contact op met de vakmensen van X-Stairs voor een professionele traprenovatie. Hout is sfeervol, maar het moet natuurlijk wel bestendig zijn tegen jarenlang intensief gebruik.

X-Stairs gebruikt bij trapreparaties alleen de beste materialen. Treden, stootborden en zijwangen zijn altijd voorzien van het ISO keurmerk. Wij geven tien jaar garantie op iedere traprenovatie. Hout dat wij voor onze trappen gebruiken is vrijwel onverwoestbaar.

Stijlvolle traprenovatie met hout

X-Stairs komt graag bij u langs om te praten over uw traprenovatie. Hout is er in vele variaties. Wij adviseren graag welk decor het beste bij uw interieur past. Bekijk ook onze website om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn voor uw trap.

Tijdens ons bezoek meten wij uw trap in en maken wij een prijsopgave. Wanneer u groen licht geeft, plannen we meteen een datum voor de renovatie.

Minimale overlast

Een traprenovatie met hout betekent veel zaag- en schuurwerk. De medewerkers van X-Stairs proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Zagen en schuren doen we in de buitenlucht of in onze eigen montagebus. Wanneer wij klaar zijn, laten we uw huis keurig netjes achter.

Wilt u een afspraak maken met X-Stairs? Of wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 06-52013944 of vul het contactformulier in.