kop

X-Stairs houdt rekening met uw wensen.


Wat voor trap u nou heeft of het een uitgesleten,dichte of kort, lang, recht of gebogen trap is .Met als ondergrond hout of steen .Kunnen wij weer voorzien van een nieuw en mooi uiterlijk. De klant staat bij ons hoog in het vaandel of het nu gaat om advies of monteren.Het Zagen en schuren vindt buiten plaats in ons montage bus ,dus we proberen u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Kwaliteit.
Een trap in uw huis wordt veelvuldig gebruikt en moet bestand zijn tegen slijtage. We gebruiken daarom materialen met iso keur norm wat staat voor kwaliteit. Waardoor we ook 10 jaar garantie op de kwaliteit en montage van uw trap kunnen geven .

Het X-stairs Produkt

Wij hebben twee soorten trede,dat is de X-classic en de X-clusive.De X-clusive heeft een langere en wat hoge neus(voorkant).De trede heeft een hdf kern en een cpl toplaag deze laag bestaat weer uit 12 verschilende lagen. De trede worden verlijmd met een pu(bruiskit)deze zorgt voor egalisatie en tevens geluidsdemping.Uiteraad komen we graag bij u langs om het een en ander te laten zien,

Wie is X-stairs

Wij zijn een klein bedrijfje die jaren lang ervaring heeft met alleen trap renovaties,we doen ons werk daarom met veel plezier.De klant komt bij ons op de eerste plaats elk opdracht voeren we ook uit alsof het bij ons thuis zelf gebeurt ,dus we proberen ook zo weinig mogelijk overlast te bezorgen .Mocht er onder de renovatie een probleem opdoemen,dan lossen we dit in samenspraak op met de klant,waardoor het eind resultaat datgene is wat de klant ervan verwacht .Dit blijkt ook uit de vele leuke en goede reakties die we nog steeds krijgen (werkten ze allemaal maar zo netjes als jullie )(en makelijk schoonmaken geen gesleep meer met de stofzuiger)(goede service)(geen gepiep en kraak meer).We zijn gevestigd in Grootebroek en hebben geen showroom om een goede indruk te krijgen wat de mogelijkheden zijn komen we graag bij de klant thuis, waar we onze koffer met verschillende decors kunnen tonen en advies geven welke het best bij u interieur past.We meten dan ook de trap in en kunnen aan de hand daarvan een kosten beraming maken voor u .Kijk ook onder trap samen stellen dan krijgt u een kleine indruk van de mogelijkheden .

Werkwijze van X-stairs

Zodra u kontakt opneemt met ons maken we een afspraak bij u thuis en onder het genot van een bakje koffie bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn,meten de trap in maken een mooi aanbod voor u ,waarnaar we ook een motage datum afspreken die we meteen in plannen .

Op de motage dag (hiervoor hoeft u voor ons niet thuis te zijn)passen we eerst de trap(inzagen,kraak uithalen)aan en mallen dan als hiervoor gekozen is de zijwangen(trapbomen)uit ,zoniet dan mallen we elke trede dmv een trapspin uit elke trede moet apart gemalt worden ook als het een rechte trap is ,dan de stootborden(schopbord)als dit gebeurt is dan zagen we buiten de trede en stootborden en onderlatten opmaat,daarna gaan we alles passen en evt pas schuren de volgende dag(wij houden gemiddeld 2 a 3 dagen aan naar gelang de wensen(overloop vloer)lijmen we de tredes dmv pu lijm erin ,daarna kitten we elke trede rondom af dit voor een waterdichte afsluiting .tot slot maken we de trap schoon en leveren we hem netjes samen met u op.

Mogelijkheden

X-stairs kan bijna elke trap renoveren behalve een spiltrap.Er zijn verschillende combinaties mogelijk bv een wenge trede met rvs stootbord of wit ,U kunt dit zelf proberen onder de knop trap samen stellen .Wij werken met duurzame materialen welke allemaal hun eigen hoge iso (eisen)normen heeft ,waardoor we 10jaar garantie kunnen geven.

We hebben ook een gemakelijk betaal plan.Koop de trap nu en betaal pas over 12 maanden zonder X-tra kosten.Dit plan is voor een hoop klanten een uitkomst omdat de trap toch als laatste uitgifte wordt beschouwd en ja dan is meestal het budget al op door de andere verbouwing De ervaring leert dat de klanten een grootte verbouwing hebben gedaan en dan ziet er in mijn ogen alles keurig en nieuw uit helemaal kompleet Behalve de trap die komt wel !terwijl de trap toch als eerste aangezicht is.Dat maakt mijn werk zo leuk want als we klaar zijn (ik noem het oh ah effekt )is het huis ook echt af en dan valt alles samen ,Je komt al een mooie nieuwe trap op loopt de mooie kamer binnen en ziet dan de mooie keuken en alles is gewoon af ! wat een X-clusive eindeloos genot oplevert .

Welke trappen komen voor renovatie in aanmerking?
bijna elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. De enige trap die we niet kunnen renoveren, is een stalen spiltrap.

Wat is de basis waarop we de renovatie plegen?
De trap moet ontdaan zijn van vloerbedekking en losse delen zodat een kale trap ontstaat. Hierop worden de nieuwe delen aangebracht. Oude lijm resten kunt u gewoon laten zitten.

Kunnen zijkanten, overloop of vloertje ook gedaan worden ?
Zowel zijkanten, overloop als bordes kunnen in dezelfde decor worden meegenomen.

Veroorzaakt een gerenoveerde trap geluidsoverlast?
Het resultaat van een traprenovatie door X-stairs is zodanig dat het lopen op de trap weinig of geen geluidsoverlast teweeg brengt. Hiervoor gebruiken we mede een pu kit voor een geluiddempende werking.